Novosti

Pionirke osvojile Vidovdanski turnir u Kragujevcu

Osvojen Kragujevac bez izgubljenog seta!! Bilo je super!!! Marinković najbolji napadač Danilović MVP

Partizan sa decom i roditeljima

U subotu 16. juna održao se godišnji sastanak sa decom i roditeljima na kome je predsednik kluba Željko Tanasković predstavio ambicije kluba kao i smernice za predstojeću sezonu.

Odbojkaška Reprezentacija Srbije na pripremama u ImpulsHall-u

ImpulsHall, matična dvorana odbojkašica i odbojkaša Partizana, ugostila je Odbojkašku Reprezentaciju Srbije. ImpulsHall pruža privatnost treninga i pored terena, teretane i sala za analizu i izvidjanje protivnika ima vrhunske uslove za rehabilitaciju, opravke od povreda kako profesionalnih tako i svakodnevnih.

Prvenstvo Beograda -dodela medalja

I mesto Razvojna liga Seniorke II mesto Juniorska selekcija Partizana III mesto Kadetska selekcija Partizana

Partizanove kadetkinje na Finalnom turniru 7. – 9. juna 2019. u Obrenovcu

Naše devojke danas igraju prvu utakmicu protiv Vizure, dok će u 20h da odmere snege protiv „Desetke“ iz Niša.

Ana Marija Jonjev, Jovana Ćirković, Mila Kocić pozvane na pripreme za Svetsko Prvenstvo za juniorke

Naše najbolje igračice Ana Marija Jonjev, Jovana Ćirković i Mila Kocić imaju čast da predstavljaju Partizan na pripremama za predstojeće Svetsko Prvenstvo 2019. za juniorke , koje će se održavati od 12. do 21 jula 2019. u Meksiku, kao i Balkanski šampionat, koji će se održavati od 29. juna do…

Prvi Partizanov turnir – Škola odbojke

Po prvi put odbojkaški klub Partizan organizuje za najmlađe igrače turnir u kome će se odmeriti snage sa vršnjacima iz Beogradskih klubova.

Duško Nikolić predsednik udruženja trenera Srbije

Duško Nikolić ima 45 godine, rođen je u Lučanima, a igrao je za Partizan, Bambi, Budvansku rivijeru, Crvenu zvezdu i u Belgiji.

Aleksandar Berjan novi trener odbojkaškog kluba Partizan

Sa ponosom predstavljamo novog člana trenerskog tima odbojkaškog kluba Partizan. Od sredine maja 2019 godine stručnom štabu pridružuje se Aleksandar Berjan – višestruki prvak države u mlađim kategorijama i selektor reprezentacije Beograda. Aleksandar Berjan će preuzeti trenersku poziciju u mlađim selekcijama ženskog odbojkaškog kluba Partizan. Smatramo da je važno da…

Pratite nas na Facebook stranici

Sponzori

logo

Ženski odbojkaški klub Partizan

Odbojkaški klub Partizan formirao je žensku ekipu posle 44 godine. Od jeseni 2016. otpočela je sa radom i školica odbojke OK Partizan za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama.

Kontakt

Impuls Hall

Vladimira Popovića 10
Novi Beograd