Prijavite se za PIVA - Partizan International Volleyball Academy na

Školica odbojke

Partizan školica odbojke

Željko Tanasković i njegovi saradnici doneli su odluku da se škola odbojke za devojčice održava u SC Master i Hali Pionir, na istom mestu i istim terenima gde treniraju takmičarske selekcije sa sve prvim timom koji igra super ligu.

Na taj način jasno je stavljeno do znanja da je nama svaki član kluba podjednako važan i da zaslužuje najbolje moguće uslove, a ovakve nema niko u gradu.

Da vodi brigu i da ove predivne curice nauči prvim odbojkaškim koracima, zadužio je Sanju Janjušević, diplomiranog profesora fizičkog vaspitanja i bivšu veoma uspešnu profesionalnu odbojkašicu.

Najmlađe članice naše porodice uče kroz zabavu serviranje i kretanje po terenu, kao i ostale osnove timskog sporta. Školica odbojke otvorena je za sve devojčice, a podeljena je na dve grupe: 2008 i 2009 godište i mlađe.

Kako se sve ne bi svelo samo na treninge, uprava kluba je rešila da ih prijavi i na njihova prva takmičenja, a to će biti Beovolley mini liga u organizaciji odbojkaškog saveza Beograda.

Govoriti o tome koliko je odbojka važna za zdrav razvoj devojčica suvišno je govoriti.

Zato vas dragi roditelji pozivamo da svoju decu priključite najboljoj školi odbojke za devojčice.

Dobrodošli u Školicu Odbojke Partizan

Uzbudljiva avantura odbojke čeka vaše mališane u Školici Odbojke Partizan, gde se strast prema sportu sjedinjuje sa vrhunskim trenerima i inspirativnom atmosferom. Naša školica je mesto gde se svaki udarac, svaki pokret uči sa ljubavlju i stručnošću, pod vođstvom iskusnih licenciranih trenera sa bogatim sportskim iskustvom.

Gde se nalazimo?

Naša Školica Odbojke smeštena je u prestižnom Sportskom Centru Master, Sportskoj hali Aleksandar Nikolić – Pionir, kao i u OŠ Kralj Petar I, pružajući deci idealne uslove za razvoj svojih odbojkaških veština. Ovde se stvara okruženje u kome deca mogu da rastu kao sportisti, ali i kao individue sa snažnim karakterom i timskim duhom.

Šta nudimo?

U našoj Školici, deca će prolaziti kroz sveobuhvatan program obuke koji je prilagođen njihovom uzrastu i nivou veština. Kroz dinamične treninge, fokusirane radionice i igre, deca će savladati osnovne tehnike odbojke dok istovremeno razvijaju kondiciju, koordinaciju i sportski duh.

Proces Obuke:

1. Osnove Odbojke:

    – Deca će naučiti osnove servisa, prijema, postavljanja i napada. 

    – Kroz igre i vežbe, svaki pokret postaje prirodan i instinktivan.

2. Taktike i Strategije:

    – Upoznavanje sa osnovnim taktikama igre kako bi deca stekla razumevanje timskog rada.

    – Razvijanje oštrih taktičkih uma za pobedu na terenu.

3. Timski Rad:

    – Kroz treninge i mečeve, deca će graditi poverenje i podršku unutar tima.

    – Vaše dete će se osećati sigurno i podržano u svakom koraku.


4. Mentalna Priprema:

    – Razvijanje sportskog duha, discipline i samopouzdanja.
    – Deca će naučiti kako da se nose sa pritiskom i kako da rastu kao sportisti i kao osobe.

Kako se prijaviti?

Ukoliko želite da vaše dete postane deo Školice Odbojke Partizan, prijava je jednostavna! Pošaljite nam e-mail na okpartizan@gmail.com i rado ćemo vam pružiti sve informacije koje su vam potrebne. Vaša podrška je ključna za uspeh naših mladih odbojkaša, a mi smo tu da ih podržimo na svakom koraku.

Dođite i pridružite se Školici Odbojke Partizan, gde se stvaraju šampioni sa srcem odbojke! 🏐💪