Kod nas vas čekaju najbolji treneri, vrhunski uslovi, sportski psiholog. Naša škola odbojke, kao i rad svih ženskih selekcija OK Partizan, odvijaće se pod stručnim nadzorom Željka Tanaskovića, trenera i proslavljenog reprezentativca naše zemlje, osvajača mnogobrojnih medalja.

Treninzi se održavaju u novoj, klimatizovanoj, multifunkcionalnoj sportskoj hali Impuls. Polaznicima su na raspolaganju svlačionice sa podnim grejanjem, tuševima i toaletima. Podloga za treninge je oficijalna FIBA taraflex na kojoj se pored naših polaznika pripremaju i muška i ženska reprezentacija Srbije. 

Šta Vaša devojčica dobija od ovog sporta ?

Skladan rast I razvoj

Odbojka je sport koji pozitivno utiče na pravilan rast I razvoj kod devojčica. Proporcionalno se razvijaju sve mišićne grupe gornjeg I donjeg dela tela, zajedno sa unapređenjem kondicije I fizičke izdržljivosti.

Unapređenje koordinacije

Kroz ovaj sport, devojčice unapređuju koordinaciju između onoga što vide I onoga što rade (u prevodu sa engleskog od hand-eye coordination ) što im kasnije može koristiti u svakodnevnim aktivnostima.

Socijalne interakcije

Odbojka je timski sport, pa se samim tim dete od malena uči da na pravi način sarađuje sa drugima I postane timski igrač.

Sportski duh

Kroz ovaj sport, Vaša devojčica na vreme otkriva radosti pobede ali I kako da se nosi sa greškama I porazima.

impuls-hall

SC Master - hala, ul Cvetna 4 , Zemun

u zavisnosti od uzrasta, raspitajte se kod>
Glavni trener i koordinator g. Aleksandar Berjan 060 6040 888

(uskoro ćemo vas obavestiti o novim lokacijama na kojima će se pod stručnim nadzorom naših trenera održavati treninzi školice odbojke OK Partizan)