Objavljeno 11 02 februar - Vesti

Saopštenje za javnost OK Partizan

OK "Partizan" ovim putem obaveštava javnost da se nedvosmisleno ograđuje i naoštrije osuđuje neprimereno ponašanje pojedinaca, koji su vređanjem funkcije Predsednika Republike Srbije kao i gospodina Aleksandra Vučića, naneli štetu ugledu naše zemlje, instituciji Predsednika kao i odbojkaškom klubu "Partizan", koji je doveden u konotaciju da je pordžao ovako sramno ponašanje.

OK "Partizan" nema saznanja da je bilo ko od njegovih članova bio prisutan u momentu kada je sporni snimak nastao i svakako ćemo da pokrenemo disciplinski postupak prema bilo kom licu koje je član kluba, ukoliko se ispostavi da je bio prisutan prilikom skandiranja Predsedniku Republike Srbije.

Za OK Partizan

Potpredsednik Željko Tanasković

Predsenik Aleksandar Stanković

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com