Objavljeno 13 09 septembar - Vesti

Saopstenje odbojkaškog kluba Partizan povodom aktuelnih dešavanja

Ovom prilikom želimo da informišemo sportsku javnost da je OK Partizan efbet podržao kandidaturu gosp. Ostoje Mijailovića za predsednika.


Žao nam je sto je vanredna skupstina Sportskog društva Partizan održana na ovakav način, jer to ne priliči pravim Partizanovcima i sportskim radnicima i učinićemo sve da se ove nesuglasice što pre reše.
Sportsko društvo Partizan treba da bude servis klubovima i da sa svojim infrastrukturnim i drugim potencijalima doprinese i omogući optimalno funkcionisanje svakom klubu iz Crno Bele porodice.
Naš proslavljeni reprezentativac i počasni predsednik OK Partizan efbet Željko Tanasković je imao ponude oba kandidata, za neku od sportskih funkcija, što je velika čast za naš klub i potvrda da se u klubu dobro radi na čelu sa predsednikom Aleksandrom Stankovićem, koji je u novom upravnom odboru održane skupštine.


Vizija novog predsednika Mijailovića i njegovog tima ljudi u potpunosti se poklapa sa vizijom OK Partizan efbet, a to je da se reši strateška stvar, izgradnjom sportskog montažno demontažnog objekta, gde bi se održavao trenažni proces kako našeg, tako i drugih klubova.

Verujem da ćemo zajednickim snagama prebroditi sve trenutne probleme, a sve u cilju što boljih rezultata naših klubova.

OK Partizan efbet

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com