Objavljeno 9 07 jul - Vesti

Rešavanje situacije unutar kuće odbojke

08.07. u Vranju je na poziv predsednika Gajića održan sastanak u cilju pronalaženja najboljeg rešenja koje će biti u interesu odbojke.
Željko Tanaskovic je obavestio predsednika Aleksandra Stankovića da je sastanak protekao u mirnom tonu, da se otvoreno pričalo i da je sa Kneževićem obavljen konstruktivan razgovor.

Knežević je rekao da zbog velikog broja obaveza nije bio u mogućnosti da odgovori na dopis OK Partizan efbet i zakaže sastanak.

Dogovoreno je da će u buduće komunikacija biti značajno bolja i da će ono što nije dobro dogovorno biti menjano, a ono što je dobro će biti unapredjeno.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com