Prijavite se za PIVA - Partizan International Volleyball Academy na

Pridružite se Partizanovoj Međunarodnoj Odbojkaškoj Akademiji

Da li ste spremni za uzbudljivu avanturu koja će unaprediti vaše odbojkaške veštine? PIVA je mesto gde se sastaju strast prema sportu, timski duh i nezaboravna iskustva na terenu.

Naš cilj je da svi učesnici Akademije, u prijatnom i zdravom okruženju, uče, napreduju, sarađuju i dele, te da im se dalji lični i profesionalni razvoj obogati novim iskustvom i novim pristupom zdravom životu, ishrani i fizičkoj aktivnosti. S velikim zadovoljstvom želim da pozovem sve zainteresovane pojedince i udruženja na našu sedmodnevnu Akademiju u Srbiji i njen glavni grad Beograd s ciljem postizanja bilateralne saradnje i stvaranja novih mogućnosti za unapređenje veština igre, učenje i razvoj kreativnosti i timskog duha! Nadamo se da će naša Akademija postati deo vaših najlepših sećanja, a Beograd grad u koji ćete uvek želeti da se vratite!

Nudimo ti priliku da se usavršavaš pod vođstvom iskusnih trenera i da istražiš svet odbojke na jedinstven način. Naša akademija nije samo još jedno mesto za treninge – to je mesto gde se rađaju šampioni, gde se grade prijateljstva koja traju, i gde svaki trenutak na terenu postaje nezaboravan.

U PIVI, svaki dan je prilika za učenje, rast i zabavu. Kroz raznolike aktivnosti, predavanja i izlete, stvorićemo nezaboravna iskustva koja će ti ostati urezana u sećanju.

Priključi se i budi deo naše odbojkaške porodice!

Za više informacija o prijavi i ostalim detaljima, posetite našu web stranicu www.piva.rs ili nas kontaktirajte putem mejla ili telefona.

Email: info@piva.rs

Telefon: +381 11 303 55 95

Datum: 01. jul-15. jul

Zajedno, osvajamo teren i gradimo buduće odbojkaške zvezde. Vidimo se na PIVA!