Prijavite se za PIVA - Partizan International Volleyball Academy na

Počela je prodaja ulaznica za novu sezonu

Dragi ljubitelji odbojke,

Uzbudljivo vreme je pred nama! Nakon 10 godina pauze, muška seniorska ekipa Odbojkaškog kluba ,,Partizan” ponovno ulazi u Ligu šampiona! Ovaj trenutak nije samo povratak našeg tima na međunarodnu scenu, već je to i poziv vama da budete deo ovog veličanstvenog putovanja.

Vaša podrška nije samo pljesak sa tribina, već je to vaš doprinos stvaranju istorije kluba. Kupovinom ulaznica za naše utakmice, vi direktno doprinosite funkcionisanju našeg kluba. Važnost vašeg angažovanja ide daleko iznad granica terena. Vaša podrška omogućuje nam da obezbedimo najbolje uslove za sve naše selekcije, od najmlađih talenata do iskusnih seniora.

Zamislite 600 dečaka i devojčica koji svakodnevno ulaze u našu dvoranu sa maštom o uspehu. Vaša podrška omogućuje im da sanjaju velike snove. Mi želimo da pružimo najbolje uslove za svakog od njih, da im omogućimo da razvijaju svoje talente i postanu budući šampioni.

Svestrano smo posvećeni razvoju naše zajednice i promociji porodičnih vrednosti. Zato smo uveli posebne pakete ulaznica, kako bismo omogućili porodicama i prijateljima da zajedno dožive čari odbojke. Kroz sport, želimo da promovišemo zdrav život i jačamo veze unutar porodica.

Vaša kupovina ulaznica nije samo podrška klubu; to je ulaganje u našu budućnost. Pridružite se našem timu na putovanju ka uspehu. Neka svaka kupljena ulaznica bude korak ka ostvarivanju snova naših igrača i ka gradnji snažne odbojkaške zajednice.

Nove ulaznice će se prodavati i pojedinačno, ali i u paketima ulaznica, kako bi i cene njihove strukture bile pristupačne svim prijateljima, porodicama i navijačima koji budu izrazili želju da dođu. A strukture i cene ulaznica će izgledati ovako:

POJEDINAČNA KARTA – 400din

TRIPL KARTA – (ulaz na tri utakmice za jednu osobu) – 1000din

EKIPNA KARTA – (ulaz na jednu utakmicu za 4 odrasle osobe) – 1200din

PORODIČNA KARTA – (ulaz na jednu utakmicu za 2 odrasle osobe i 2 dece do 16 godina) – 1000din

SEZONSKA KARTA – (sadrži ulaz na sve utakmice regularnog dela takmičenja, kupa i utakmice Lige šampiona) – 6000din

PORODIČNA SEZONSKA KARTA – ( sadrži ulaz na sve utakmice regularnog dela takmičenja, kupa i utakmice Lige šampiona, za 2 odrasle osobe I 2 dece do 16 godina) – 15000din

NAVIJAČKA KARTA -(ulaz na jednu utakmicu za 10 odraslih osoba) – 3500din

Vidimo se na tribinama, gde ćemo zajedno stvarati nezaboravne trenutke i gde će naše srce biti ujedinjeno u ljubavi prema odbojci i našem klubu.

Ulaznice možete kupiti na blagajni hale ,,Aleksandar Nikolić“ i na svim ostalim prodajnim mestima Ticket Vision-a i na sajtu www.tickets.rs

Hvala vam na podršci!

S ljubavlju i strašću,

Vaš Odbojkaški klub Partizan