Objavljeno 28 06 јун - Vesti

Partizanova Odbojkaska Akademija 2019

Pocela je prva Odbojkaska Akademija naseg kluba, koje ce ove godine imati dve smene.

Danas je pocela prva smena sa 14 polaznika, sa kojima ce nasi najiskusniji treneti da rade u dve grupe, 3-6 igracica, dok ce u drugoj grupi da bude preko 50 igracica, zajedno sa gostima iz Grcke. Akademija se bazira na indvidualnom napretku i otklanjanju nedostataka.

Ovogodisnja Partizanova Odbojkaska Akademija je prva u nizu, i zapocinje tradiciju koja ce sa nastaviti svih nadolazecih godina, sa najboljim trenerima i programima. Partizan ce nastaviti sa ovakvom praksom, ne samo zbog imena i produzetka tradicije, vec zato sto zelimo svima da pruzimo mogucnost da ima sansu i priliku da ucestvuje u najkvalitetnijim treninzima i procesima dansnjice.

Promociju akademije ce raditi nase igracice Georgijeva i Cirkovic.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj B ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.