Prijavite se za PIVA - Partizan International Volleyball Academy na

OK Partizan i OK Laktaši jačaju sportske veze

Na osnovu dogovora predsednika Stankovića, počasnog predsednika Odbojkaškog kluba Partizan legendarnog Željka Tanaskovića i počasnog predsednika i osnivača Odbojkaškog kluba Laktaši Zorana Rašljića i na Svesrpskom saboru, postignut je sporazum o saradnji bratskih klubova.

Sporazum nije ostao samo slovo na papiru već je odmah i realizovan gostovanjem mlađih takmičarskih selekcija Partizana u Laktašima.

  • Za naš sportski kolektiv ova poseta bratskog kluba OK Partizan predstavlja izuzetan događaj koji je obostrano protkan iskrenim emocijama. Devojke iz oba kluba su tokom dvodnevnog boravka u Laktašima odigrale nekoliko prijateljskih utakmica te su imale priliku da bolje upoznaju Laktaše i Banja Luku. Kroz druženje i igru učvrstili smo veze dva kluba, rekla je Mia Rašljić, trener OK Laktaši.

OK Partizan je izrazio iskreno zadovoljstvo gostoprimstvom koje su pružili domaćini.

  • Želim da izrazim veliku zahvalnost domaćinu na realizaciji ove manifestacije koja osim takmičenja ima za cilj socijalizaciju dece, sticanje novih poznanstava, druženje i igru. Mislim da smo u tome u potpunosti uspeli a domaćin nas je dočekao sjajno, rekla je Jelena Marković, trener pionirsko-kadetske ekipe Partizana.

OK Partizan se iskreno zahvaljuje OK Laktaši na izuzetnom gostoprimstvu, toplom domaćinstvu i nezaboravnom iskustvu.