Objavljeno 30 10 oktobar - Vesti

Odbojka se igra, Partizan se voli

Ženska odbojkaška scena Srbije od ove jeseni je bogatija za timove svih selekcija OK Partizan koji s velikim ambicijama ulaze u predstojeću sezonu.

U Klubu sportista sportskog društva Partizan predstavile su se odbojkaške snage Partizana u novom izdanju sa mnogo dobre energije i entuzijazma. Povod za druženje sa predstavnicima medija, prijateljima i sponzorima bila je zajednička promocija crno - bele muške i ženske ekipe, kao i najava odbojkaške takmičarske sezone 2016/2017. 

Posle čak 44 godine, ponovo su zajedno, na okupu u Partizanu muške i ženske selekcije što je ujedno i dan upisan u istoriju ovog kluba. Gost, ali i domaćin na ovom druženju bio je Željko Tanasković, proslavljeni odbojkaški reprezentativac i osvajač brojnih medalja. Na njegovu inicijativu OK Partizan je pokrenuo ženski klub koji pod sloganom  "Odbojka se igra, Partizan se voli" kreće u osvajanje srpske odbojkaške scene.

Prisutnima su se obratili Peđa Golijanin predsednik kluba, Ivan Steljić šef stručnog štaba ženske ekipe, Danijela Stojanović kapiten, Vladimir Vasović šef stručnog štaba muške ekipe i Luka Veličković kapiten prvog tima, kao i Sanja Janjušević, Biljana Mihailović i Ivan Radivojević, treneri ženskih selekcija -mlađih kategorija. Svi oni su istakli ponos i radost zbog pripadnosti crno-beloj porodici i dodali da su dobri rezultati njihov najveći izazov i motivacija.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com