Objavljeno 31 05 maj - Vesti

Nova pojačanja za odlazak u Evropu!

Ženski odbojkaški klub Partizan, koji će sa klupe i predstojeće sezone da predvodi istaknuti sručnjak Darko Zakoč, je potpisao ugovor sa još dve sjajne igračice Milicom Milunović - na poziciji primača i Ninom Stojiljković - na poziciji dizač!

Nina Stijiljković

Nina Stojiljković je francuska odbojkašica, našeg porekla.
Rodjena je pre 26 godina u Parizu.
Ćerka je poznatih sportista, oca Zorana, bivšeg reprezentativca naše zemlje u rukometu, i majke Natalije Bubanj, bivše odbojkašice, takodje reprezentativke.
Nina je igrala za francuske klubove, poslednji u nizu je Le Canne, koji je ujedno i šampion te drzave.

Milica Milunović

Mlada i veoma talentovana Milica Milunović(2001. god) , rodom iz Krgujevca.

Ponikla je u ŽOK Kragujevac, poslednje sezone se istakla svojom igrom u Crvenoj Zvezdi, a nastupala za mladje reprezentativne selekcije sa kojima je postigla zapažene uspehe, juniorska prvakinja Balkana...


Želimo im iskrenu i srdačnu dobrodoslicu i mnogo uspeha u našim redovima!

Sportski Žurnal je preneo takodje:

http://www.zurnal.rs/odbojka/super-liga/131625/parni-valjak-konstruise-ekipu-trener-zakoc-jasan-evropa-primarni-cilj

Izvior: Sportski Žurnal

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com