Objavljeno 10 05 maj - Vesti

Nova pojačanja u Crno Beloj porodici!

Danas smo potpisali ugovor sa Marinom Vujović, iskusnom igračicom na poziciji libera. Verujemo da će nam njeno iskustvo i kvalitet pomoći da budemo u vrhu tabele. U pregovorima smo sa još nekim igračicama i u narednom periodu će se kompletirati sastav ekipe za narednu sezonu.

Marina Vujović

Takođe, za mušku ekipu, potpisani su ugovori sa Milijom Mrdakom, iskusnim igračem na poziciji korektora, kao i sa mladim srednjim blokerom, koji je ujedno i reprezentativac Srbije, a ponikao iz našeg pogona Matijom Matićem.

Svima želimo dobrodošlicu u Crno Belu porodicu i uspeha kako u sportu, tako i u ličnom životu.

Dobrodošli i puno sreće!!

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com