Objavljeno 30 05 maj - Vesti

Fenomenalna sezona za Partizan

U vikendu za nama odigran je završni turnir kadetskog prvenstva Srbije za dečake i devojke.
Muški turnir bio je u Kraljevu i još jedan sjajan rezultat naše ekipe koja je zauzela treće mesto i okitila se bronzom. Puleni Ivana Milenkovića još jednom su dokazali da su ekipa za velika dela i sve čestitke na velikom uspehu.


Devojke su igrale u Nišu, u jednoj paklenoj konkurenciji gde nismo bili u užem krugu favorita prikazali smo dobru igru, zrelost i na kraju osvojili drugo mesto i doneli jedno veliko srebro.
Zahvalnost našem kondicionom treneru Urošu koji je odlično spremio ekipu i zaista sve pohvale za naše sjajne devojke koje su posle prošlogodišnjeg srebra u pionirskoj nastavili sa nizom uspeha i dokazali da na njih možemo ozbiljno računati.


Čestitke svim trenerima OK Partizan i OK Crno Bele 011 i upravi kluba jer ovo je uspeh svih nas i zahvalnost na vrhunskim uslovima za rad koji su nas i doveli do ovakvih rezultata!

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com