Objavljeno 9 08 avgust - Vesti

CrnoBele011 u novoj sezoni

OK Crno Bele 011 predstavile ekipe za sezonu 2022/2023!!


Ponosni smo na mnogo talentovanih devojaka koje su došle u naš klub!
Ekipama se obratio i pozdravio ih gospodin Željko Tanasković, poželeo sreću u nastupajućoj sezoni i obezbedio ovoj talentovanoj deci vrhunske uslove za trening i napredak.
Cilj nam je da afirmišemo što više ovih mladih devojaka, da u godinama koje dolaze budu nosioci igre na superligaškom nivou!

Naravno, ne bežimo ni od toga da rezultati i medalje u mlađim kategorijama ostaju kao obaveza a seniorska ekipa koje će ove godine biti najmlađa u ligi da se izbori za plasman u prvu ligu!!

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com