Ivan Steljić od danas i sertifikovan FIVB trener

Tokom prethodnih 5 dana u Crnoj Gori održan je Seminar FIVB Level II trenera iz cele regije.

Seminar FIVB II za trenere odbojke održan je u organizaciji Odbojkaške federacije Crne Gore (OSCG), a završen je u utorak uveče u kompleksu Verde nakon pet dana teoretskih časova i praktičnih savetovanja.

Seminar je okupio 34 trenera iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, bivšeg I.R. Makedonije i Grčke, a predavač FIVB-a bio je Johan Hubner iz Austrije.

Na kraju, predavač Johan Hubner zahvalio je organizatorima na gostoprimstvu i istakao da je ovo najbolji seminar na kojem je učestvovao, pre svega zbog odlične organizacije, ali i zbog samih trenera koji su pokazali odlično znanje, a pored toga ovo je činjenica da su svi učesnici uspešno završili seminar. U utorak su učesnici morali položiti ispit koji se sastoji od teoretskog i praktičnog dela.

Na seminaru su prisustvovali mnoga poznata imena odbojka. Dragan Nešić, aktuelni trener ženske seniorske reprezentacije Crne Gore, Ivan Steljić, bivši igrač Budućnosti, Ljubiša Ristić, bivši igrač VfB FRIEDRICHSHAFEN, Ivan Joksimović, bivši glavni trener crnogorske reprezentacije Žarko Ristoški, bivši igrač Budvanske rivijere i bivši trener bivše IR reprezentacije Makedonije i još mnogo toga.

Najbolje rezultate polaganja teoretskog i praktičnog dela imao je naš trener Ivan Steljić.

Sledeća utakmica

Partizanov Kalendar

april 2019.
P U S Č P S N
« mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Pratite nas na Facebook stranici

Sponzori

logo

Ženski odbojkaški klub Partizan

Odbojkaški klub Partizan formirao je žensku ekipu posle 44 godine. Od jeseni 2016. otpočela je sa radom i školica odbojke OK Partizan za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama.

Kontakt

Impuls Hall

Vladimira Popovića 10
Novi Beograd