Objavljeno 8 10 oktobar - Vesti

Partizan pobednik turnira u Kleku

Dva dana, četiri Superligaša, sjajna organizacija domaćina i sve drugo što odbojku čini onakvom kakva ona jeste.
Pre početka ovog prestižnog turnira, malo ko je računao na to da će prvo mesto osvojiti crno-bele tigrice.

Ali tako nisu mislile one i njihov trener.
Prvog dana pobeđena je domaća ekipa, rezultatom 3:1.
Finale koje je odigrano večeras privuklo je veliko interesovanje stanovnika ove pre svega odbojkaške sredine. A u finalu PARTIZAN – TENT.
Prvi set naše devojke odigrale su sjajno i dobile ga sa 25:17. Sledi pad u igri, ali i do izražaja dolazi visok kvalitet ekipe iz Obrenovca, koja uspeva da dobije dva naredna seta:25:22,25:20.

Tada na scenu stupa crno-belo srce koje su ostavile na terenu Partizanove odbojkašice koje je do pobede doveo pravovremenim i odličnim izmenama, kao i promenom taktike, koja je u potpunosti razbila protivničku ekipu, šef stručnog štaba gospodin Ivan Steljić. Četvrti set 25.16 i peti odlučujući 15:7.
I to nije sve. Doneo je Partizan sa ovog turnira još jedan trofej. Za najbolju igračicu proglašena je Aleksandra Georgieva.
Prvi trofeji u novoj sezoni su tu, sledećem se nadamo već u sredu. One su pokazale kako se bori za dres i grb koji nose,sada smo mi na redu.
Mora se istaći i izvanredna organizacija i gostoprimstvo ljudi iz OK“Klek“, kojima se ovim putem zahvaljujemo.

 

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.