Objavljeno 29 09 septembar - Vesti

Novo pojačanje za predstojeću sezonu – Ana Veljković

ŽOK Partizan je u nameri da ove sezone postigne najbolje moguće rezultate, napravio veliki korak i značajno se pojačao za predstojeću sezonu.

Ana Veljković će se potruditi da naš tim bude ozbiljan kandidat za najbolje pozicija na tabeli u domaćem prvenstvu i obezbedi nam takodje i prevagu na medjunarodnim takmičenjima.

Naša nova igračica će svojim talentom i željom da postignemo cilj postavljen za ovu sezonu, da upotpuni sastav i pomogne timu.

Veljkovic Ana, još jedno veliko pojačanje, proslu sezonu je provela u klubu Stiita Baca iz Rumunije, igrajući na poziciji srednjeg blokera.

Predvodjene trenerima Steljić Ivanom i Stokuća Danilom sjajno će da se uklopi u postojeću selekciju.

Očekujemo da će tim ostvariti svoj pun potencijal i predstavljati ozbiljnu konkurenciju na svim takmičenjima na kojima bude učestvovao.

Live Stream App

Pristup Live Stream aplikaciji od 1.11 samo uz pristupne šifre !!! Pročitaj detaljno o izmenama.

app-store-logoDownload-for-Android

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj B ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

Impuls Hall

Vladimira Popovića 10
Novi Beograd