Objavljeno 29 09 septembar - Vesti

Novo pojačanje za predstojeću sezonu - Ana Veljković

ŽOK Partizan je u nameri da ove sezone postigne najbolje moguće rezultate, napravio veliki korak i značajno se pojačao za predstojeću sezonu.

Ana Veljković će se potruditi da naš tim bude ozbiljan kandidat za najbolje pozicija na tabeli u domaćem prvenstvu i obezbedi nam takodje i prevagu na medjunarodnim takmičenjima.

Naša nova igračica će svojim talentom i željom da postignemo cilj postavljen za ovu sezonu, da upotpuni sastav i pomogne timu.

Veljkovic Ana, još jedno veliko pojačanje, proslu sezonu je provela u klubu Stiita Baca iz Rumunije, igrajući na poziciji srednjeg blokera.

Predvodjene trenerima Steljić Ivanom i Stokuća Danilom sjajno će da se uklopi u postojeću selekciju.

Očekujemo da će tim ostvariti svoj pun potencijal i predstavljati ozbiljnu konkurenciju na svim takmičenjima na kojima bude učestvovao.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com