Objavljeno 24 07 jul - Vesti

Mina Dragović – operacija kolena

Sjajna igračica i velika drugarica, Mina Dragović je imala medicinski zahvat na kolenu.

OK Partizan, na čelu sa g. Tanasković Željkom, članovi kluba i sve saigračice i drugarice su uz Minu i želimo joj brz oporavak i da se što pre vrati na parket, da nastavi sa istim žarom da nam svojom igrom ulepšava dane i donosi nove srećne trenutke.

Kako je ona do sada bila uz klub tako je OK Partizan sada uz nju i pruža Mini podršku u svakom pogledu!

Sve naše najlepše želje i misli su uz Minu!

Važno obaveštenje - Live Stream za članove - Gledanje utakmica bilo gde u svetu

Preuzmite aplikaciju za mobilne uređaje na linku ispod, zatim instalirajte na vaš telefon tako što ćete omogućiti instalaciju sa drugih izvora i nakon instalacije prijavite se u aplikaciju sa sledećim pristupnim parametrima:

USER: demo@okpartizan.rs

PASSWORD: demo1234

Download-for-Android

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiaran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj B ligi i prvenstvu Beograda za mlađe kategorije.

Kontakt

Impuls Hall

Vladimira Popovića 10
Novi Beograd