Kadetkinje od četvrtka na pripremama

Ženska kadetske reprezentacije Srbije počeće u četvrtak, 21. decembra pripreme za turnir E grupe II runde kvalifikacija za XIII EP 2018, koji će se odigrati 4 – 6. januara u Rumi. Jovo Caković, prvi trener kadetkinja Srbije, na pripreme je pozvao 16 igračica.

Na spisku su:TEHNIČARI: ANDREA TIŠMA (CRVENA ZVEZDA), TIJANA VRCELJ (KRALJ, BEOGRAD) I NINA KUVEKALOVIĆ (GIMNAZIJALAC, KRALJEVO).KOREKTOR: VANJA SAVIĆ (OMLADINAC, NOVI BANOVCI).

LIBERA: MILICA MEDVED (OMLADINAC, NOVI BANOVCI) I BOJANA GOČANIN (TAKOVO ZVEZDA HELIOS, GORNJI MILANOVAC).

BLOKERI: VALERIJA SAVIĆEVIĆ (BEOGRAD), MATEA PETROVIĆ (TENT, OBRENOVAC), KRAGUJEVAC), ANA DROBNJAK (PARTIZAN) I TARA TAUBNER (PARTIZAN).

PRIMAČI: IVANA NEDELJKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA), JOVANA CVETKOVIĆ (TENT, OBRENOVAC), TEODORA ISAILOVIĆ (TENT, OBRENOVAC), NEVENA SAJIĆ (LAZAREVAC), JOVANA ĆIRKOVIĆ (PARTIZAN) I IRINA MILANOVIĆ (OMLADINAC, NOVI BANOVCI).

 

Kadetkinje Srbije će u četvrtak, odmah po okupljanju Beogradu, otputovati u Rumu, gde će trenirati do početka turnira.

Kadetkinje Srbije igraće u Rumi na turniru E grupe II runde kvalifikacija za XIII EP 2018, koji će se odigrati 4 – 6. januara. Srbija će biti slobodna u 1. kolu, u četvrtak, 4. januara. U 2. kolu, u petak, 5. januara, Srbija će igrati protiv Estonije od 19.00 časova, a u poslednjem, 3. kolu, u subotu, 6. januara, od 19.00 časova, protiv Holandije. Plasman na EP izboriće pobednici 8 grupa i 3 najbolje drugoplasirane reprezentacije.

XIII EP 2018. u konkurenciji kadetkinja odigraće se 13 – 21. aprila u Sofiji i Samokovu, u Bugarskoj. Na prvenstvu će igrati igračice rođene 2002. i mlađe i biće ovo prvo prvenstvo u konkurenciji kadetkinja u uzrastu do 17 godina, pošto su do prošle godine igrale igračice do 18 godina.

 

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj B ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.