Objavljeno 7 03 март - Vesti

Impresivnom igrom odbojkašice izjednačile u četvrtfinalu

Na utakmici  četvrtfinala   BPŠ Super lige za Seniorke, između ekipa ŽOK „Partizan Soccer“  Beograd i ŽOK „Železničar“ Lajkovac, naše devojke su bile ubedljivo bolje i ostvarile su pobedu maksimalnim rezultatom 3:0 (25 : 12, 25 : 14, 25 : 23). Ovom pobedom su izjednačile rezultat u četvrtfinalu na 1:1.

Trener Danilo Stokuca je prokomentarisao: Kao sto sam rekao, nema predaje! Čestitam mojoj ekipi za večerašnju borbu i pobedu! Idemo dalje. Okrecemo se mecu koji sledi u utorak u Lajkovcu. Idemo svim silama da pokusamo da ispisemo istoriju Partizana! Sportski pozdrav!

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.