Anja Zubić potpisala za Partizan

Perspektivna mlada igračica pionirske selekcije OK „AS Batajnica“ Anja Zubić je novi član crno belih.

Anja je 2004 godište, bavi se odbojkom od 4 razreda osnovne škole i trenutno igra u pionirskom timu AS Batajnica na poziciji primača. Kao mladi talenat pozvana je na pripreme pionirske reprezentacije Srbije koje se održavaju u Obrenovcu od 01.02. – 08.02.2018.

Uz saradnju sa roditeljima i upravom kluba iz Batajnice potpisan je stipendijski ugovor sa Partizanom, a njen dolazak u novi klub se očekuje već naredne sezone.

Anji želimo dobrodošlicu u klub, nadamo se da ćemo ispuniti njena očekivanja i da će imati odličnu priliku da pokaže svoj talenat.

Uprava kluba Partizan se posebno zahvaljuje predsedniku kluba OK AS Batajnica Igoru Vojnoviću i treneru Djogatović Aleksandru na saradnji i postignutom dogovoru o preuzimanju Anje Zubić.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj B ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.