Objavljeno 20 02 februar - Vesti

Ambasador Kine Li Mančang voli odbojku

Gospodin Željko Tanasković  je imao izuzetnu čast i priliku da u prisustvu pomoćnika ministra spoljnih poslova Ace Jovanovića predstavi ambasadoru Narodne Republike Kine gospodinu Li Mančanga dešavanja u ženskoj odbojci i u našem klubu Partizan. Kao velikog obožavaoca sporta ovom prilikom gospodinu Li Mančangu poklonjen je dres sportskog kluba Partizan kao znak sećanja na ukazanu čast.
„Delimo svetski uspeh ženske odbojke sa Narodnom republikom Kinom, jer nas zajednički vežu sećanja na finale olimpijskih igara u Riju. Ovo je dokaz da smo posvećeni odbojci te da nas sa Kinom čvrsto vezuju i sportski uspesi i da smo na dobrom putu da se oni ponove. Dali smo sebi obavezu da kao bivši profesionalni sportisti, mladim generacijama prenesemo znanja i disciplinu sa kojom smo mi nekada jurišali na medalje na olimpjskim igrama. Želja nam je da pomerimo granice i da omogućimo deci najbolje moguće uslove za treniranje, najbolje trenere i sportske radnike, da se osećaju kao deo velike porodice i da budemo tu za njih i kada je teško i kada se slavi. Samo upornim radom, posvećenošću, odricanjem i žrtvovanjem možemo da postignemo dobre rezultate u ovom sportu. Za nas je važno da deci koja žele da se bave sportom omogućimo nove perspektive i damo priliku da se dokažu. „
Željko Tanasković

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.