2 kolo mini lige na Beogradskom sajmu

Ove nedelje, tačnije u subotu 25.11 i nedelju 26.11, naše najmlađe odbojkašice Partizana afirmišu ovaj lep sport na VII sajmu sporta u hali 1 Beogradskog sajma. Kao i prethodnih godina u okviru promocije odvojke na Beogradskom sajmu u toku dva dana vikenda igraće se Beovolley Mini liga. Mi učestvujemo sa dve ekipe koje će igrati po 2 utakmice.


Izložbeni deo Odbojkaškog saveza Srbije biće smešten na štandu A 1–3, gde će posetioci videti deo iz bogate kolekcije medalja i pehara nacionalnih odbojkaških reprezentacija, uz poseban osvrt na 17 godina od najvećeg uspeha – osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000.

Podsećamo vas da su ulaznice besplatne pa je ovo prilika da pored podrške našim takmičarkama obiđete jedinstveni sajam sporta.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj B ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.