ŽOK Partizan u 2.kolu Superlige slavile nad OK Klek 3:2

Čestitali bi ekipi OK Klek na prikazanoj igri gde smo u 2.kolu Superlige slavile nad OK Klek 3:2 ( 20-25, 18-25, 25-20, 25-22, 15-9). Odlično su pripremili utakmicu i znali gde bismo mogli da tražimo svoje šanse.

Otvorili su utakmicu snažno i malo nas i iznenadili. Ekipa OK Partizan je večeras prikazala dva lica, jedno u kom preovladava mladost ekipe koja traži put ka stabilnijoj igri , pobedi i potvrdjivanju sveukupnog rada u prethodnom periodu i drugo lice ono koje je za pohvalu, gde ekipa pokazuje karakter i želju da iznese utakmicu u svoju korist na velikom rezultatskom zaostatku.

Ceo ovaj početak sezone je spečifican i za desetak dana će ovaj tim odigrati tri zvanične utakmice i tražiti sa svima svoju šansu. Protiv Crvene zvezde smo sebi mnogo toga olakšali dobrom igrom u bloku i pored kvalitetnije igre nismo došli do bodova, a večeras je to bio element koji nismo baš najbolje ispoljavali, a na kraju smo ipak slavili.

Na nama je da neke stvari sagledamo bolje i u hodu ispravimo neke greške. Verujemo u ovaj mladi sastav koji će imati izuzetno jaku konkurenciju.

Sledece kolo gostujemo na Ubu,idemo da ostavimo dobar utisak i da trazimo svoje sanse.

Snimak cele utakmice možete pogledati na Partizan Soccer YT kanalu

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj B ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.