Ženska odbojka u fokusu nakon reprize Evropskog zlata u Turskoj

Objavljeno 10 09 septembar - Vesti

Odbojkaška reprezentacija Srbije odbranila je tutulu evropskog šampiona!

Gosti emisije Oko: Željko Tanasković, nekadašnji reprezentativac, Mirjana Musulin, trener odbojkašica „Železničara“ iz Lajkovca i Miloš Krivokapić, sportski komentator RTS-a.

U dramatičnom finalnom meču, na domaćem terenu, ponovo je savladana ekipa Turske. Odbojkašice Srbije tako su potvrdile dominaciju na evropskoj sceni. Lavovska borba i čelični živci srpskih reprezentativki bitno su uticali na ishod meča. A koliko je peti set bio presudan? Da li je odlučujući korak do pobede bio taktički potez u petom setu? Koliko je očigledna „ruka selektora“? Da li su tri zlatne medalje odbojkašica (dve evropske i jedna svetska) potvrda da se može govoriti o srpskoj školi odbojke? Koliko uspesi odbojkašica mogu biti podsticaj za generacije koje dolaze?

Koliko je važno ulaganje u odbojkaški sport u emisiji Novo Jutro na RTV Pink objasnio je predsednik odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić.

Predsednik odbojkaškog saveza Srbije se posebno zahvaljuje klubu Partizan i gospodinu Željku Tanaskoviću čija je vizija i upornost, a može se slobodno reći i hrabrost omogućila da se u srcu Beograda obezbedi jedno mesto, jedan centar u kome su svi dobrodošli i gde su izvanredne mogućnosti za treniranje. Zahvaljujući njegovom projektu hala Impuls po prvi put u istoriji odbojkaškog sporta i muška i ženska reprezentacija Srbije imale su i imaju priliku da se pripremaju na podlozi na kojoj se i takmiče za sam vrh evropske i svetske odbojkaške lige.

Sponzori

logo

Ženski odbojkaški klub Partizan

Odbojkaški klub Partizan formirao je žensku ekipu posle 44 godine. Od jeseni 2016. otpočela je sa radom i školica odbojke OK Partizan za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama.

Kontakt

Impuls Hall

Vladimira Popovića 10
Novi Beograd