Školica odbojke na pripremama u Sokobanji

Objavljeno 12 08 avgust - Vesti

Na samo 230km od Beograda, podno planine Ozrena i Rtnja na severu i Device i Leskovika na jugu na nadmorskoj visini od 400m smeštena je Sokobanjska kotlina naše poznato banjsko lečilište.

Nušićeva krilatica „Dođeš star, odeš mlad“ inspirisana je lepotom ovog kraja, bogatstvom termalnih izvora i ruže vetrova koju formiraju planinski obronci sokobanjske kotline.

Kažu da je Sokobanja melem za dušu i da za svakog ima po nešto.

Uzvišenje kraj reke Moravica, na kome je lociran hotel, omogućava mu dominantan položaj u odnosu na okolinu, što pruža gostima izuzetan doživljaj bogatstva prirode ovog kraja. Hotel podseća na brod koji se zaustavio na pučini i dominira okolinom. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini plaže i kupališta „Banjica“. Sastavni deo hotelskog kompleksa su i „trim staza“ i šetalište, što omogućava gostima potpun odmor uz rekreaciju.

Iako vam je ispraćaj bio težak, verujte da naše najmlađe odbojkašice uživaju i da će se vratiti sa lepim uspomena sa ovih priprema.

Sponzori

logo

Ženski odbojkaški klub Partizan

Odbojkaški klub Partizan formirao je žensku ekipu posle 44 godine. Od jeseni 2016. otpočela je sa radom i školica odbojke OK Partizan za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama.

Kontakt

Impuls Hall

Vladimira Popovića 10
Novi Beograd