Odbojka se igra, Partizan se voli

Ženska odbojkaška scena Srbije od ove jeseni je bogatija za timove svih selekcija OK Partizan koji s velikim ambicijama ulaze u predstojeću sezonu.

U Klubu sportista sportskog društva Partizan predstavile su se odbojkaške snage Partizana u novom izdanju sa mnogo dobre energije i entuzijazma. Povod za druženje sa predstavnicima medija, prijateljima i sponzorima bila je zajednička promocija crno – bele muške i ženske ekipe, kao i najava odbojkaške takmičarske sezone 2016/2017. 

Posle čak 44 godine, ponovo su zajedno, na okupu u Partizanu muške i ženske selekcije što je ujedno i dan upisan u istoriju ovog kluba. Gost, ali i domaćin na ovom druženju bio je Željko Tanasković, proslavljeni odbojkaški reprezentativac i osvajač brojnih medalja. Na njegovu inicijativu OK Partizan je pokrenuo ženski klub koji pod sloganom  „Odbojka se igra, Partizan se voli“ kreće u osvajanje srpske odbojkaške scene.

Prisutnima su se obratili Peđa Golijanin predsednik kluba, Ivan Steljić šef stručnog štaba ženske ekipe, Danijela Stojanović kapiten, Vladimir Vasović šef stručnog štaba muške ekipe i Luka Veličković kapiten prvog tima, kao i Sanja Janjušević, Biljana Mihailović i Ivan Radivojević, treneri ženskih selekcija -mlađih kategorija. Svi oni su istakli ponos i radost zbog pripadnosti crno-beloj porodici i dodali da su dobri rezultati njihov najveći izazov i motivacija.

Sledeća utakmica

Partizanov Kalendar

mart 2019.
P U S Č P S N
« jan    
 123
45678910
111213141517
18192021222324
25262728293031

Pratite nas na Facebook stranici

Sponzori

logo

Ženski odbojkaški klub Partizan

Odbojkaški klub Partizan formirao je žensku ekipu posle 44 godine. Od jeseni 2016. otpočela je sa radom i školica odbojke OK Partizan za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama.

Kontakt

Impuls Hall

Vladimira Popovića 10
Novi Beograd