First Challenge Turnir II (6-8 Sep. 2019)

Objavljeno 20 08 avgust - Vesti

I ove godine odbojkaški klub Partizan je domaćin međunarodnog odbojkaškog turnira za kadetkinje i juniorke FIRST CHALLENGE.

Turnir će biti održan od 6 do 8 Septembra u Hali Impuls na poznatoj adresi Vladimira Popovića 10.

Ovog puta organizatori turnira First Challenge uspeli su, uz nesebičnu podršku sponzora, da prošire takmičenje na 16 ekipa iz ukupno 6 zemalja.

Odbojkaško klubu Partizan će biti čast da u svojem hramu odbojke ugosti ekipe iz Italije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

Ideja nam je da First Challenge zaživi kao tradicionalan međunarodni turnir koji predstavlja priliku da ekipe potvrde svoju spremnost pred nastupajuću takmičarsku sezonu.

First Challenge tim

Ali, pored tog sportskog aspekta i odmeravanja snaga na terenu, glavni motiv za organizovanje ovog turnira je želja da se deca upoznaju, povežu, nađu nove prijatelje i po čitavom regionu rašire ljubav i dobru energiju, onako kako to samo deca i sport znaju i mogu.

Šta kažu pravila igre

  • Po osam ekipa u obe konkurencije kadetskoj i juniorskoj, boriće se za titulu najbolje ekipe turnira.
  • Ekipe će u startu biti podeljene u dve grupe po četiri ekipe.Nakon odigravanja utakmica u grupi, igraće se utakmice za peto,treće i prvo mesto.
  • Svaka ekipa će odigrati po četiri utakmice,tri u grupi i jednu za konačan plasman, osim poslednjeplasiranih u grupi koje neće igrati za sedmo mesto već će se to mesto odrediti na osnovu set količnika.
  • Igraće se paralelno po dve utakmice do finala, a finale se igra na centralnom terenu.
  • Svi učesnici ce dobiti majice turnira i jos neke prigodne poklone.
  • Tri prvoplasirane ekipe osvojiće medalje i pehare.

Slike sa prethodnog First Challenge turnira 2017 koji je održan u SC Master 2017 godine.

Sve dodatne informacije možete pročitati na sajtu First Challenge turnira.

Sponzori

logo

Ženski odbojkaški klub Partizan

Odbojkaški klub Partizan formirao je žensku ekipu posle 44 godine. Od jeseni 2016. otpočela je sa radom i školica odbojke OK Partizan za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama.

Kontakt

Impuls Hall

Vladimira Popovića 10
Novi Beograd