Objavljeno 18 03 март - Vesti

VELIKE AMBICIJE OK PARTIZAN

Partizan kao jedan od najpoznatijih klubova srpske odbojkaške scene, najavljuje pojačanja i u organizacionom smislu.
Najnoviji rezultati u obe konkurencije i mogućnost da se dodje do trofeja su doveli do toga da se veliki Partizanovci, društveno odgovorne firme, odnosno ljudi koji ih vode priključe crno-beloj porodici.


Željko Tanasković posle obavljenog razgovora sa uspešnim privrednikom Aleksandrom Stankovićem ima nameru da ojača Upravni odbor OK Partizan ljudima koji prepoznaju uticaj i važnost sporta u našem društvu.
Baš iz tog razloga, gospodin Aleksandar Stanković je prihvatio ulogu predsednika Upravnog odbora OK Partizan i to će biti prvi korak ka stvaranju jakog Partizana na svim nivoima.

Već postoje novi predlozi ka dostignuću zeljenih ciljeva a jedan od najvažnijih je izgradnja Partizanovog sportskog objekta, kojim će se stvoriti uslovi za napredak svih selekcija, kojih inače za sada ima 39.


Novom predsedniku Upravnog odbora želimo mnogo sreće kako na sportskom, tako i poslovnom planu.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.