Objavljeno 21 04 април - Vesti

Velika glumacka legenda Lazar Ristovski pomogao OK Partizan!

OK Partizan zasnivajuci svoju buducnost na radu sa najmladjima, izmedju ostalih privukao je paznju i naše glumačkle legende, umetnika koga ceni ceo svet, čoveka koji je jedan od najboljih ambasadora našeg podneblja Lazara Ristovskog.

Gospodin Ristovski se indentuifikuje sa našim ciljevima i takodje želi da doprinese prosperitetu našeg društva na što više načina, pa je donirao finansijska sredstva našem odbojkaškom klubu. Na ovaj način je podržao naša nastojanja da odbojku treniraju i deca koja nisu u mogućnosti iz finansijkih razloga , da bez diskriminacije pomognemo svim mladim ljudima iz našeg društva, da postanu bolje atlete, da se razviju fizički i psihički, da nauče značaj nesebične podrške.
Lazar Ristovski je poznat ne samo u zemlji, već širom sveta po svom glumačkom umeću i mnogobrojnim i raznovrsnim ulogama, a manje ljudi upoznalo njegovu filantropsku stranu !

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.