Objavljeno 22 03 mart - Vesti

Vanredno stanje i održavanje fizičke spreme

Dragi članovi kluba. Pošto smo se našli u ovakvoj vanrednoj situaciji, i svi želimo da doprinesemo poboljšanju iste, molimo vas da ostanete u kućama i pomognete svojim primerom.
Iako ste ograničeni u kretanju, potrebno je da svoje telo održite na mnimalnom fizički aktivnom nivou, kako ne bi došlo do povrede i teškog vraćanja u potrebnu kondiciju u buducnosti.

Iz tog razloga vam predlažemo da se pridržavate plana i programa, koji su vam vaši treneri poslali tokom vanredne situacije.

Dalje možete da vidite primere , kako samostalno u kućnom ambijentu da radite vežbe i ostanete u formi:

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.