Objavljeno 26 04 април - Vesti

Uspešno završeno prvenstvo Beograda

Zlatna partizanova deca su i ove godine opravdala očekivanja! Ostvaren je veliki uspeh za naš klub, a pokazali smo i da smo bez premca u mladjim kategorijama. Zlatne medalje juniorima i pionirkama, dok su juniorke i kadeti OK Partizan bili srebrni!

Juniorska selekcija OK Partizan je osvojila zlato u svojoj konkurenciji,

kao i naša zlatna ženska pionirska selekcija OK Partizan

dok su juniorke i kadeti OK Partizan bili srebrni!

Ubrzo kreću i finalni turniri države za sve naše selekcije. Nastavljamo sa pripremama i želimo puno sreće i uspeha na državnom takmičenju pod vodjstvom vrhunskog stručnog štaba i trenera

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.