Objavljeno 5 03 mart - Vesti

Učešće u finalu 55. Kupa Srbije 2019/20 – Veliki uspeh igrača seniorske selekcije OK Partizan

Igrači seniorske selekcije OK Partizan potpuno zasluženo su stigli do finala 55. Kupa Srbije 2019/2020. u konkurenciji odbojkaša, gde su igrali protiv Vojvodine NS Seme.

Naši igrači su podlegli pritisku i poraženi su od odbojkaša Vojvodine NS seme 3:1 u finalu Kupa Srbije, koji su osvojili trofej VolleyballFlag of SerbiaTrophy za 2019/2020. godinu!

Prvi potpredsednik OSS Đula Mešter, predao je nagradu namenjenu finalisti Kupa Srbije kapitenu naše ekipe Žarku Kisiću.

Radoslav Milić, predsednik Skupštine OSS i Zoran Ivović, predsednik Skupštine UOKPL predali srebrne medalje igrašima naše seniorske selekcije.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.