Objavljeno 13 04 април - Vesti

Srebrna medalja u finalu BPŠ Superlige 2020/2021

Odbojkaši OK Partizan su sinoć , i pored poraza u finalu od OK Vojvodina, ostvarili veliki uspeh i osvojili drugo mesto u ovogodišnjoj BPŠ Superligi. Uspeh naših odbojkaša je odraz i rezultat visoko profesionalnog rada u klubu, kako sa prvotimcima, tako i sa mladjim selekcijama gde stvaramo odlične igrače sa potencijalom da postignu vrhunske rezultate kao što je ovaj.

Neizvesna utakmica, kao i cela serija su dokaz našeg kvaliteta. Odbojkaši OK Vojvodina su bili bolji u finalnoj seriji i zaslužuju sve čestitke za uspeh i požrtvovanje u predhodnoj sezoni.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.