Objavljeno 12 08 avgust - Vesti

Školica odbojke na pripremama u Sokobanji

Na samo 230km od Beograda, podno planine Ozrena i Rtnja na severu i Device i Leskovika na jugu na nadmorskoj visini od 400m smeštena je Sokobanjska kotlina naše poznato banjsko lečilište.

Nušićeva krilatica „Dođeš star, odeš mlad“ inspirisana je lepotom ovog kraja, bogatstvom termalnih izvora i ruže vetrova koju formiraju planinski obronci sokobanjske kotline.

Kažu da je Sokobanja melem za dušu i da za svakog ima po nešto.

Uzvišenje kraj reke Moravica, na kome je lociran hotel, omogućava mu dominantan položaj u odnosu na okolinu, što pruža gostima izuzetan doživljaj bogatstva prirode ovog kraja. Hotel podseća na brod koji se zaustavio na pučini i dominira okolinom. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini plaže i kupališta „Banjica“. Sastavni deo hotelskog kompleksa su i „trim staza“ i šetalište, što omogućava gostima potpun odmor uz rekreaciju.

Iako vam je ispraćaj bio težak, verujte da naše najmlađe odbojkašice uživaju i da će se vratiti sa lepim uspomena sa ovih priprema.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.