Objavljeno 12 02 februara - Vesti

Sara, Marijana i Bojana na pionirskom kampu reprezentacije Srbije

Tri igračice Odbojkaškog kluba Partizan, nalaze se na širem spisku pionirske reprezentacije Srbije. Sara Marinković, Marijana Mrvić i Bojana Miljević trenutno su na Ubu , gde se održavaju pripreme za najperspektivnije devojčice rođene 2006. godine.

U organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije u 16 gradova u Srbiji u ovoj sezoni je testirano 410 pionirki iz 83 kluba. U dvorani „Ub“ u Ubu trenira 40 kandidatkinja za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije. Treninge odbojkašica rođenih 2006. i mlađih vode Nemanja Zekić, prvi trener ženske pionirske reprezentacije Srbije, Nikola Milosavljević i Dragan Milošević, drugi treneri, i Biljana Mihailović, sportski direktor OSS. Pogledajte kako to izgleda u prilogu #OSSRBTV.

Video objavljen na zvaničnom YT kanalu reprezentacije Srbije.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj B ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

Impuls Hall

Vladimira Popovića 10
Novi Beograd