Objavljeno 20 07 јул - Vesti

Sa Brzeća napadamo trofeje

Odbojkašice Partizana sa pripremama za sezonu 2017/2018 kreću,a odakle drugde,nego sa stadiona Partizana,7 avgusta.Nakon 20 dana treninga u Humskoj 1,crno-bela ekspedicija seli se na Brzeće.Odluka uprave kluba je da na ovu lepoticu povedu sve igračice,kako bi na licu mesta bio izvršen odabir selekcija,od pionirskog pa do prvog tima.Tim povodom juče su svi naši treneri posetili centar i uverili se kakve uslove za rad će imati.Utisci koje nose su fenomenalni.Naše devojke očekuju odlična hala i tereni,kao i hoteli u kojima će biti smeštene.Bazeni,Spa centri i sve neophodno za vrhunski rad su upravo onakvi kakvi i dolikuju klubu kakav je Partizan.

Naravno da su u planu i druge aktivnosti,kao što je obilazak Kopaonika,ali i mnogi drugi sadržaji.

Čvrsto verujemo da će sezona koja je pred nama doneti mnogo radosti armiji crno-belih odbojkašica i njihovih navijača,a da uslovi i mir Brzeća jesu jedan od preduslova.

Mi ćemo svakodnevno izveštavati sa lica mesta i pokušati da vam dočaramo atmosferu u kojoj se pripremaju naše selekcije.Zato,uz zahvalnost što nas pratite,poziv da i dalje budete uz nas.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj B ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.