Objavljeno 4 05 мај - Vesti

Razvojna liga – Partizan 2 beleži još jedan trijumf

Seniorska ekipa Partizana (Partizan 2) pobedom u finalu takmičenja osvaja razvojnu ligu i pored juniorki u regionalnoj ligi beleži još jedan važan trijumf za klub. Željko Tanasković i uprava kluba čestitaju devojkama na pobedi i žele im dalje uspehe u sledećoj sezoni.

Atmosferu takmičarske sezone prenosi nam kapiten Ivana Novaković.

Kada se cela ekipa skupila u avgustu sa novim trenerom Srećkom Malovićem, mislila sam da će biti teško sklopiti 20 devojčica da budu pravi tim. I bilo je teško ali smo uspeli. Razvojna liga nam je pomogla da stvorimo timski duh i otvorila nam mogućnost da pređemo u viši rang takmičenja. Ekipe su bile dobre, bilo je teških trenutaka koje smo uspeli da prebrodimo i osvojimo 1. mesto. Ekipa kao ekipa je sjajna. Mnogo različitih karaktera i naravi ali na kraju svega, jedan smo tim i slažemo se kao da smo zajedno godinama, a ne samo godinu dana.

Sve smo delile na terenu. Od sreće, smeha i dobre energije pa do tuge, suza i svađa. Ovo je naše jedno veliko iskustvo i lepa uspomena koju ćemo pamtiti zauvek. Poslednje što želim da kažem jeste da ne bismo uspele ništa od ovoga da nije bilo našeg trenera Srećka da nam pomogne da budemo bolji igrači ali pre svega bolji ljudi.

Ivana Novaković

kapiten tima Partizan 2 – razvojna liga

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.