Objavljeno 7 10 oktobar - Vesti

Prvi trening Crno Belih u renoviranoj hali "Aleksandar Nikolić" - Pionir

Zbog velikog interesovanja dece OK Partizan je obezbedio još jednu lokaciju za treninge u gradu poznatu halu Pionir. Dvorana će imati svetske standarde, uz kapacitet od 8.000 posetilaca. Hala postoji već 46 godina, a ovo je prva velika obnova nakon koje će Bograd dobiti najsavremeniju sportsku dvoranu. Novo ruho koje će ogrnuti ova dvorana u skladu je sa svim propozicijama međunarodnih sportskih federacija za održavanje takmičenja evropskog i svetskog ranga.

Rekonstrukcija dvorane "Aleksandar Nikolić", popularnog Pionira, je završena i sve je spremno za prvi trening Crno Belih koja se igra večeras.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com