Predstavljamo trenera Danilo Stokuća

DANILO,DAČA,STOKUĆA
PARTIZAN JE ISTORIJSKI KLUB
Kao igrač sa 16 godina Danilo je bio najperspektivniji junior u prvom timu Partizana. Odlazi u inostranstvo, a igračku karijeru završava u ekipi Jedinstva iz Stare Pazove.
Odbojka ostaje njegov put i okreće se trenerskom poslu. U Partizanu je od kada je ženska sekcija ponovo počela sa radom i to u školici odbojke. Njegov talenat i posvećenost brzo su prepoznati. Danas je pomoćni trener i desna ruka gospodina Ivana Steljića u prvom timu, ali i trener mlađih pionirki našeg kluba.
Želja za stalnim napredovanjem, ali i očiti kvalitet prepoznao je i Vanja Grbić koji ga angažuje u svom internacionalnom kampu. Od strane Odbojkaškog saveza Srbije, bio je angažovan u timu trenera pionirske reprezentacije naše zemlje.
Za Danila, Daču, Stokuću se može reći da su Partizan i odbojka njegov život i sudbina.
Ovo je priča o njemu.
1.Zašto baš Partizan?
Danilo: To je istorijski klub. Od malena pratim sva dešavanja sportskog društva Partizan. Drago mi je jer mi se ukazala prilika da postanem član tako velikog kluba.
2.Kakvi su u uslovi za rad u Partizanu?
Danilo: Uslovi su fenomenalni.
3.Osećaš li pritisak da se član jednog velikog kluba, kakav Partizan jeste?
Danilo: Ne. Atmosfera u klubu je odlična. Ne oseća se nikakav pritisak bez obzira što je Partizan veliki klub.
4.Uz rad sa prvim timom, ti vodiš i mlađe pionirke. Šta je napornije?
Danilo: Mnogo je lakše raditi sa iskusnim i već oformljenim igračicama nego sa početnicima.
5.Šta vidiš kao razlog da što više roditelja upisuje svoju decu baš u školu odbojke Partizana?
Danilo: Kao što sam već rekao, uslovi za rad su fenomenalni. Uz kvalitetan rad sa stručnim trenerima mogu da budu sigurni da nijedno dete neće biti izvedeno na pogrešan put.
6.Već u drugoj godini kako je klub nastavio sa radom,prvi tim se takmiči u super ligi. Kako ocenjuješ dosadašnje nastupe tima?
Danilo: Za ovu sezonu ostvarili smo jedan od ciljeva, a to je opstanak u eliti. Uz konstantan naporan rad nadam se da ćemo moći da pariramo ekipama koje su u samom vrhu tabele.
7.Kako je raditi sa gospodinom Ivanom Steljićem?
Danilo: S obzirom da je vredan, radan, posvećen i stručan, smatram da imam priliku za svoj dalji napredak.
8.Kako provodiš slobodno vreme?
Danilo: Sa svojom lepšom polovinom 🙂
9.Tvoja poruka navijačima Partizana?
Danilo: Hvala im na dosadašnjoj podršci koja ovom timu mnogo znači i siguran sam da će ostati uz nas i u utakmicama koje nas očekuju.
Mi se zahvaljujemo Danilu na izdvojenom vremenu, kao i na svemu što je do sada uradio za naš klub. Želimo mu puno uspeha u njegovim daljim planovima, koji nema sumnje su vezani za crno-bele boje.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.