Predstavljamo Sonju Simić

PONOSNA SAM ŠTO SAM ČLAN TAKO VELIKOG KLUBA

Odbojkom je počela da se bavi od svoje devete godine u OK Beograd. Prošlu sezonu odigrala je za svoj bivši klub u sklopu pionirske lige sa kojima je otišla na državno prvenstvo u Valjevo. Na Vidovdanskom turniru u Kragujevcu bila je MVP i sa ekipom osvojila prvo mesto. Igra na mestu primača servisa. Predstavljamo vam novog člana Partizanove pionirske selekcije i Sonju Simić.

 • Šta te je opredelilo da karijeru nastaviš u Partizanu?

  Sonja: Za prelazak u Partizan opredelila sam se zbog većih ambicija kluba i boljih uslova za napredovanje.

 • Kako si primljena i kako se osećaš kao član velike crno-bele porodice?

  Sonja: Primljena sam lepo i ponosna sam što sam član tako velikog kluba.

 • Da li si zadovoljna uslovima za rad i treninge koje pruža Partizan?

  Sonja: Uslovi za trening su super i pružaju velike uslove za napredovanje.

 • Kako napreduje uklapanje u stil rada i igre koje forsira gospodin Vladan Avramović?

  Sonja: Stil rada i igre se dosta razlikuje od kluba iz kog dolazim ali uz podršku trenera i saigračica vrlo lako ću se uklopiti u novi stil.

 • Uz stručni rad, atmosfera u ekipi je jako važna. Koliko to utiče na tvoj dalji napredak?

  Sonja: Atmosfera je jako bitna za dalji napredak svakog igrača pa tako i meni jako prija atmosfera u mojoj novoj ekipi kao i stručnost trenera koja je neosporna.

 • Pratiš li sa svojim drugaricama utakmice drugih selekcija našeg kluba?

  Sonja: Nisam još ali imam u planu da u nastavku sezone pratim mlađe selekcije a posebno seniorske gde igra dosta igračica iz mog bivšeg kluba.

 • Ko je tvoj odbojkaški uzor?

  Sonja: Moj odbojkaski uzor je Ivan Zajcev.

 • Kakvi su u sportskom smislu tvoji planovi?

  Sonja: Volela bih da igram za reprezentaciju i da iz Partizana odem u Italijansku ligu.

 • Kako provodiš slobodno vreme?

  Sonja: Slobodno vreme provodim sa drugovima iz škole i i drugarica iz bivšeg kluba sa kojima sam ostala u dobrim odnosima.

Mi Sonji želimo dobrodošlicu u naš klub, sigurni da je baš ona pravi izbor ljudi koji su procenili da se radi o talentu koji je budućnost ne samo Partizana, već i Srpske odbojke.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj B ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.