Predstavljamo Milicu Milankov

Kadetski tim veoma uspešno je startovao u novoj sezoni. Iako raspored nije išao na ruku našim damama, one su iz do sada tri odigrana kola zabeležile isto toliko pobeda. Ekipa koju predvodi gospodin Vladan Avramović, ozbiljno ističe svoju kandidatuturu za najviši plasman. Deo te ekipe je i Milica Milanko i ovo je priča o njoj.

 1. Šta je presudilo da karijeru nastaviš u Partizanu?
  Milica: Odbojku sam počela da treniram sa 8 godina u odbojkaškom klubu Blok aut. Imala sam želju da karijeru nastavim u Partizanu zbog ambicija koje klub ima. Ambicije kluba su velike ali realne zahvaljujući vrhunskom stručnom štabu i uslovima u kojim treniramo.
 2. Kako si primljena u klubu i da li misliš da je Partizan tvoj pravi izbor?
  Milica: Devojke u klubu su me lepo prihvatile i ne sumnjam u to da je Partizan najbolji izbor.
 3. Kako bi ocenila atmosferu u klubu i koliko je ona važna,uz stručan rad za tvoj dalji napredak?
  Milica: Atmosfera u klubu je odlična,imamo veoma dobru komunikaciju.Smatram da je ona veoma bitna za funkcionisanje jedne ekipe.
 4. Da li si zadovoljna uslovima za rad koje pruža Partian?
  Milica: Uslovi za rad koje imamo su zaista vrhunski.Uz takve uslove rada i profesionalni stručni štab kvalitetan rad i rezultati su zagarantovani.
 5. Osećaš li pritisak ili je dodatni motiv to što si član jednog velikog kluba što Partizan jeste?
  Milica: Igrati za Partizan je dodatni motiv,ali određena doza odgovornosti uvek postoji.Nije lako braniti boje velikog kluba kao što je Partizan.
 6. Možeš li već sada da naslutiš koliki su dometi tvog tima u ovoj sezoni?
  Milica: Iako je sezona tek počela,imamo veoma visoke ciljeve.Treniramo vredno i požrtvovano I mislim da su dobri rezultati neizbežni.
 7. Ko je tvoj odbojkaški uzor?
  Milica: Tijana Malešević i Brankica Mihajlović.
 8. Kakvi su u sportskom smislu tvoji planovi za budućnost?
  Milica: Još uvek je rano razmišljati o nekoj daljoj budućnosti.Budućnost je uvek neizvesna,ali ono što je sigurno jeste to da ću dati sve od sebe da dostignem svoj maksimum.
 9. Kako provodiš slobodno vreme?
  Milica: Slobodno vreme provodim sa porodicom i prijateljima.
 10. Na vašim utakmicama sve više je navijača koji vas zdušno bodre.Imaš li poruku za njih?
  Milica: Pre svega želim da se zahvalim svim navijačima Partizana.Njihova podrška nam puno znači i predstavlja dodatni motiv da damo sve od sebe na terenu.

 

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj B ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.