Polako odbrojavamo do Partizanovog Frst Challenge Turnira. 9. I 10. Septembra u Sc Master.

Utakmice će igrati odbojkaški klubovi iz Srbije i Regiona.

Podatke o grupama i tačnom vremenu utakmica možete pogledati na sajtu Turnira www.partizanovturnir.com

Šta kažu pravila igre…

Po šest ekipa u obe konkurencije, pionirskoj i kadetskoj, boriće se za titulu najbolje ekipe turnira. Ekipe će u startu biti razvrstane u dve grupe, gde će nosilac grupe A uvek biti OK Partizan, a nosilac grupe B zvanični prvak Srbije iz prethodne sezone. Samo u slučaju da je Partizan zvanični prvak Srbije za predhodnu sezonu, nosilac grupe B biće drugoplasirana ekipa iz prethodne sezone. Nakon odigravanja utakmica u grupi, igraće se utakmice za 5, 3 i 1. mesto. Svaka ekipa će odigrati po 3 utakmice i to na dva dobijena seta. Utakmice će se igrati na dva terena do finala, dok će se finale igrati na centralnom terenu.

Tri prvoplasirane ekipe biće nagrađene peharima i originalnim medaljama turnira. Biće proglašen MVP turnira u obe kategorije. Pobednik turnira obezbeđuje učešće na narednom turniru i tako dobija priliku da na terenu brani titulu najboljeg. Ako Partizan osvoji turnir onda pravo učešća na sledećem turniru dobija finalista.

Svi učesnici dobijaju zvanične majice turnira i biće im obezbeđeni launch paketi.

Ovakvom organizacijom želimo da pokažemo profesionalnost, a našim sportistima omogućimo što bolji test pred predstojeću takmičarsku sezonu.