Počinje liga za mlađe kategorije

Posle dugog isčekivanja najavljujemo početak lige za mlađe kategorije. Utakmice će se odigravati bez prisustva publike u Sportskom Centru Banjica i Zavodu za sport počevši od danas 24.10.2020. .

Odbojkaški klub Partizan se pridržava svih epidemioloških preporuka za sportske klubove, što naravno važi i za članove kluba. Prilikom dolaska na utakmice obavezno je koristiti epidemiološke maske do izlaska na teren, u sportskoj opremi igrača poželjno je imati i dezificijens kako bi mogli propisno da održavate higijenu ruku. Zbog vanredne situacije u kojoj se trenutno nalazimo mole se roditelji da ne ulaze na teren i tribine i tako pokažu odgovornost i spreče moguće širenje bolesti.

OK Partizan želi svojim članovima srećan početak lige za mlađe kategorije, puno uspeha i čuvajte zdravlje.

Utakmice za vikend – Mlađe kategorije

Subota 24.10.
PIONIRKE
PARTIZAN – Crvena Zvezda, 15:45h, SC Banjica, teren 2

PIONIRI
Roda- PARTIZAN, 17:45h Zavod za Sport, 17:45h, teren 1

Nedelja 25.10.
KADETKINJE
Sterija- PARTIZAN 2, 09h, Zavod za Sport, teren 2

As Batajnica – Crno Bele 011, 10:45h, Zavod za Sport, teren 1

PARTIZAN 1- Kolubara, 12:30h, Zavod za Sport , teren 2

KADETI
PARTIZAN – Roda, 09h, SC Banjica teren 1

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.