Objavljeno 28 11 novembar - Vesti

Pobeda protiv Kleka u IX kolu Superlige

Naše devojke su ostvarile novu pobedu, u IX kolu Superlige BPŠ protiv ekipe Kleka, rezultatom 3:1 (25:10, 26:24, 24:26, 25:23 ).

Trener ekipe Darko Zakoč je prokomentarisao : Čestitao bih mojoj ekipi na pobedi, mada moga da budem zadovoljan igrom samo u prvom setu.

Tokom utakmice je bilo oscilacija i nekih grašaka u igri, koje za ovaj kratak period nisam uspeo da ispravim, tako da smo ušli u jednu neizvesnu utakmicu sa puno nervoze, što je rezultiralo neiznuđenim greškama. To ne bi trebalo da bude naša karakteristika, ali očigledno je da se devojke još uvek adaptiraju, mada je moguće da su to posledice predhodnih poraza i rezultirajućih strahova, koje odbojka ne trpi. Ja sa nadam da će ove dve vezane pobede da nam pomognu pre svega u psihološkom smislu.

U nastavku nas očekuje težak raspored i oslobođeni strahova ćemo pružiti bolje partije.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com