Objavljeno 21 12 decembar - Vesti

Pobeda Partizana u 12. kolu Supelige nad OK Beograd 3:0

Danas su naše igračice, u hali Master, odmerile snage sa ekipom OK Beograd i zasluženo trijumfovale 3:0 (25-14, 25-19,  25-18).

Osmeh na licima nasih devojaka i pozitivna energija nosila nas je tokom celog meča.

Partizanove devojke polako ulaze u formu i pronalaze svoju igru.

Nova igračica Partizana Jelena Stanimirović donela je potrebnu sigurnost našem timu.

Čestitamo trenerskom tandemu  Nikolić- Stokuća , kao i ostalim  članovima stručnog štaba, koji su za relativno kratko vreme doveli do toga da naš tim igra na očekivanom nivou.

Zahvalnost dugujemo i našoj dugujemo i našoj divnoj publici, posebno našim mlađim selekcijama, koji bezrezervno podržavaju klub iz utakmice u utakmicu.

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.