Objavljeno 20 10 oktobar - Vesti

Pobeda naših odbojkašica u osmini finala 56. kupa Srbije

U utakmici osmine finala 56. kupa Srbije, odbojkašice Partizana su ostvarile pobedu nad ekipom Radničkog maksimalnim rezultatom 3-0 (25-19, 25-15, 25-10).

Trener ekipe Danilo Stokuća je dodao: Veoma bitna pobeda za moju ekipu! Osigurano četvrtfinale kupa. Verujem da možemo dosta da popravimo utisak naspram prethodnih utakmica koje su iza nas, i da dokažemo da smo jedna velika celina koja čini čitavu jednu homogenost!

Da napokon naša energija dodje do izražaja! Takodje verujem u dobar rad i dobar sistem u našoj igri na kom radimo od početka pripremnog perioda. Svakako bih čestitao mojoj ekipi na večerasnjoj pobedi i čvrstom karakteru!

I zahvalio bih se na ogromnoj podršci i pomoći čeonih ljudi iz uprave kluba od početka prvenstva!

Sportski pozdrav!

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.