Objavljeno 6 07 jul - Vesti

Pionirke stigle u Sofiju

Pionirke Srbije igraće u A grupi Balkanskog prvenstva sa Bugarskom i Crnom Gorom.Srbija će biti slobodna u 1.kolu,prvog dana prvenstva u petak,7. jula.Naše devojke će u 2.kolu,u subotu, igrati protiv Crne Gore od 15.00 časova,a u poslednjem,3.kolu,u nedelju,protiv domaćina Bugarske od 17.00 časova.
Anu Drobnjak i Jovanu Ćirković reprezentativke naše zemlje u Sofiji dočekala je njihova klupska drugarica Aleksandra Georgieva.
DECA PARTIZANA UVEK ZAJEDNO ! ! !

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.

Kontakt

+381 60 6040888

crnobeleodbojkasice@gmail.com