Objavljeno 29 12 decembar - Vesti

Pionirke Partizana osvojile novogodišnji turnir u Novom Sadu

U finalnom meču trodnevnog novogodišnjeg turnira u Novom Sadu ekipa Partizana igrala je protiv ekipe Omladinca i pobedila je rezultatom 2:1, pa je tako postala ponosni vlasnik Novosadskog pehara.

Naporna faza takmičenja i trodnevna putovanja na relaciji Beograd – Novi Sad nisu pokolebale pionirke da osvoje Novosadski novogodišnji turnir.

Na tom putu pobedile su ekipe Žok Novi Sad, Velež Nevesinje, Omladinac iz Banovaca, Zaslon iz Šabca, AS Batajnicu, Steriju iz Beograda i na kraju ponovo u finalu ekipu Omladinca.

Čestitamo pionirkama i treneru Saši Berjanu na veličanstvenom uspehu.

Devojke su zablistale…. tri dana… sedam utakmica… sedam pobeda!!!

Sponzori

logo

Odbojkaški klub Partizan

OK Partizan je odbojkaški klub iz Beograda. Osnovan je 1946. godine. Klub je deo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Najuspešniji period u istoriji kluba je bio u periodu od 1946. do 1953. godine kada je klub osvojio 5 titula prvaka Jugoslavije ali i prvi trofej kupa Jugoslavije. U jesen 2016 ponovno je formiran ženski deo selekcija za devojčice svih uzrasta. Trenerski kadar predvode treneri sa velikim iskustvom u radu sa svim selekcijama. OK Partizan se takmiči u ženskoj i muškoj Superligi, Prvoj A ligi, prvenstvu Beograda za mlađe kategorije i razvojnoj ligi.